drivein
drivein
drivein
drivein
1000länkar.se - svensk bra länkkatalog för dig
Länkkatalog, nya inlägg, nya länkar, gör din sida känd, helt gratis såklart! Marknadsföring för företag och privatpersoner. Tips på hur du tjänar pengar online.
 
 
 
 
 
 
 

Sök i katalogen

Vanliga frågor och svar

Här finner du olika frågor som andra besökare och medlemmar ställt till oss. Om du har en fråga så maila den till oss idag via vårt kontakt formulär.

Har ni något tips på att stoppa SPAM robotar från att slöa ned min hemsida? Blev attackerad och sajten stängdes nästan ned!
Ja, det finns olika sätt att störa spam robotarnas framfart. Man kan t.ex. länka till fällor som gör livet svårare för dem. Det har vi gjort då vi blev attackerade en dag och fick jobba på detta ett tag. Vi hittade ett av nätets bästa alternativ, Project Honey Pot: http://www.projecthoneypot.org?rf=82421

Gå gärna med och aktivera din sajt eller blogg och börja fighten mot spam bots du också! Klicka på länken ovan och du är igång om 15 minuter!

Kan man pinga sin blogg hos er?
Ja det går nu. Du måste vara medlem först. När du sedan öppnar upp din infosida så kollar vi efter nya inlägg var 30 minut. Du erbjuds en smidig knapp som går direkt till din infosida.

Är det säkert att lägga till min sida? Jag tänker på min epost, jag vill inte få en massa reklam från er.
Ja. Vi kommer inte skicka några meddelanden till dig förutom dem som berör själva länkkatalogen. Vi planerar dock att informera på hemsidan istället för genom e-post. Du kan lugnt lägga till din sida hos oss!

 
 
 

Utvalda länkar

För musen öven en exklusiv utvald länk för att läsa mer snabbinfo.

Sidorna ovan länkar tillbaka till oss och får därmed synas här.

 

Om 1000länkar.se

1000länkar.se är en sk länkkatalog eller surfkatalog för svenska webbplatser. Det är gratis att lägga till och vara med i katalogen. Inget krav på tillbakalänk finns.
Utvecklad av: Emnia Web Studio.

Copyright © 2014 www.1000länkar.com - Vi innehar F-skattsedel.

Website Thumbshots by PagePeeker | Melodifestivalen 2015

Till startsidan
Privacy policy
Kontakt
Länka till oss
Länkar
  Lägg till URL
Om oss
Statistik
FAQ
Sitemap